fbpx
 

TRANSPLANT DE PAR

Ca toate celelalte operatii chirurgicale cunoscute , operatia de transplant de par este o procedura care trebuie efectuata in mediul salii de operatie.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

TRANSPLANT DE PAR NEDUREROS
Ca toate celelalte operatii chirurgicale cunoscute , operatia de transplant de par este o procedura care trebuie efectuata in mediul salii de operatie.

Preturile fiind destul de accesibile , se fac eforturi intense pentru a se asigura ca aceasta procedura este cea mai confortabila si pacientul nu simte nici o durere in timul operatiei.Anestezia este o procedura efectuata de ac in conditii normale si exista o durere mica de ac.

Pentru a reduce aceasta durere la 0 se foloseste un dispozitiv de anestezie numit confort-in. Cu acest dispozitiv medicamentul anestezic este injectat sub presiune fara a folosii un ac, si un proces nedureros este urmat de la inceput pana la sfarsit.

METODA SAPPHIRE FUE
nu este o operatie ca si celelalte metode de transplant de par si minimizeaza riscul de aparitie a durerii, cicatrici , infectiei si sangerarilor in timpul si dupa operatie.Tehnica cu varful de safir obtinut din piatra de cristal a elementului safir gasit in mod natural se numeste SAPPHIRE FUE. Este o tehnica folosita pentru deschiderea canalelor de transplant de par .Canalele sunt deschide cu capete de cristal,fara a deteriora textura pielii. Fara a deteriora tesutul , grabeste procesul de vindecare.

https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2020/12/bef.jpg
https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/09/icon-004.png
https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2020/12/aft.jpg

METODA DHI
este o tehnica care s a raspandit inca din anul 2014. acest procedeu , cunoscut si sub denumirea de tehnica creion, este transferul radacinilor prelevate din regiunea cu ceafa prin metoda FUE si plasat in stilouri medicale speciale numite IMPLANTER si transplantat in zona de plantat. In metoda DHI canelarea si transplantul de par sunt efectuate in acelasi timp, astfel timpul de asteptare a radacinilor prelevate de la ceafa este redus la minimum.Tehnica DHI este o metoda care permite transplantarea fara a taia parul existent. Cu aceasta tehnica procesul de recuperare este mai rapid.


METODA SEDARE
este recomandat pacientilor care considera ca pot suferi de anxietate, frica si durere in timpul interventiei. Sedarea este un tip de anestezie avand un efect calmant si relaxant. Aceasta metoda este data de un anestezist intr un cadru spitalicesc. In timpul si dupa interventie pacientul dezvolta un somn usor . Constiinta pacientului fiind deschisa pe toata durata procedurii si exista o usoara senzatie de placere/relaxare.Poate fi aplicat in toate metodele de transplant de par, indiferent de DHI sau SAPPHIRE FUE . Este metoda ideala pentru cei care vor sa transplanteze parul pe gustul viselor.


TRANSPLANT DE PAR NEHARIT
Astazi operatia chirurgicala plastica cea mai preferata de barbati este fara indoiala Transplantul de par . Modelul de par , este de asemenea foarte importanta pentru fiecare barbat. Rasul parului inaintea interventiei a determinat multi barbati sa evite transplantul de par.Odata cu dezvoltarea tehnologiilor de astazi, transplantul de par netaiat a devenit posibil si aceasta metoda este aplicata cu succes in Avicenna centrul de transplant de par.


ETAPELE DE BAZE ALE TRANSPLANTULUI DE PAR
Colectarea grefelor de păr (foliculi)
După ce locul donator este pregătit pentru procedură, foliculii de păr sunt colectați unul câte unul cu motorul FUE. Este foarte important ca rădăcinile să nu fie deteriorate. Fiecare din aceste rădăcini, numite grefe, conține aproximativ 2-3 fire de păr.
Deschiderea canalelor
Deoarece canalele sunt locul de implantare a grefelor colectate, deschiderea dimensiunii corecte și a adâncimii corecte în funcție de mărimea grefelor care urmează a fi transplantate, afectează rata creșterii părului transplantat. Unghiul canalului trebuie reglat bine pentru a asigura un aspect natural.
Implantarea grefelor în canale deschise
În ultima etapă, grefele colectate sunt implantate una câte una la unghiuri de 40-45 de grade, iar operația de transplant de păr este finalizată.


TECHNICI UTILIZATE IN TRANSPLANTUL DE PAR
Etapele de bază sunt aceleași în toate tehnicile de transplant de păr. Rădăcinile sunt extrase, canalele sunt deschise și rădăcinile sunt implantate în aceste canale. Atributele care diferențiază metodele de transplant de păr sunt cauzate de dispozitivul folosit la rădăcina rădăcinilor, de instrumentele medicale utilizate în timpul deschiderii canalelor și în timpul transplantului și aceste diferențe duc la denumirea diferită a tehnicilor de transplant de păr.
Cât durează o operație de transplant de păr, este confortabilă?
Operația durează aproximativ 6-7 ore. În timpul operației nu se aplică pacientului nostru anestezie generală, nu se administrează narcoză. Operația de transplant de păr se efectuează purtând un dialog cu pacientul nostru aflat sub anestezie locală sau sedare.


CAT TIMP TREBUIE SA ALOC OPERATIE DE TRANSPANT DE PAR
Având în vedere procedura pre şi post operatorie operației transplantului de păr, este suficient ca pacienții noștri să aloce 3 zile. În această perioadă de 3 zile lucrurile se desfășoară astfel:
Ziua 1 ( Implant ) :  Ziua 1): procedura de transpunere a părților și tratament cu prp sunt finalizate în spitalul nostru.
Peste 2 zile ( Control ) : Pacientul nostru este regăzduit în spitalul nostru și se verifică dacă există vreo deteriorare, sângerare, infecție la grefele transplantate (rădăcinile).
Peste 3 zile ( Prima spălare ) :  Pacientul nostru este reinvitat la spital pentru primul proces de spălare. O loțiune specială se aplică pe zonele în care părul este implantat și  se așteaptă 20 de minute, după care se efectuează o îngrijire profesională.
Peste 10 zile :  Transplantul de păr + Control + Spălarea părului la sfârșitul perioadei de 13 zile. La sfârșitul acestei perioade, părului pacientului nostru arata ca şi părul tăiat scurt, în timp ce roșeața se reduce în mare măsură. Rezultatele complete în transplantul de păr  apar în timp de 6 -18 luni

Ce Este Transplantul De Păr?

Transplantul de păr este o soluție naturală și permanentă a problemei de rărire a părului și chelie cauzată de căderea părului. În transplantul de păr, foliculii de păr rezistenți genetic sunt colectați de la ceafa pacientului și plantați în canalele deschise în zonele în care s-a produs chelie sau rărirea părului. Transplantul de păr este o micro-chirurgie efectuată sub anestezie locală. Prin urmare, trebuie efectuat în mediul spitalicesc și în prezența unui anestezist.

Transplant de păr Comfort FUE

Un dispozitiv medical numit dermojet este utilizat în transplantul de păr Comfort FUE. Acest dispozitiv anesteziază cu presiune și amorteste scalpul pacientului fără ac. Apoi, pacientul nu simte nicio durere în timpul operației. De asemenea, puteți încerca transplantul de păr cu anestezie nedureroasă pentru metoda Comfort FUE.

Formular de contact

    “ În calitate de medic și, mai important, ca om care își dedică viața sănătății și bunăstării celorlalți, cred cu tărie în puterea vindecării prin compasiune, expertiză și inovație.

    În această călătorie medicală, scopul meu este nu doar să ofer tratamente de vârf, ci și să fiu alături de voi, pacienții mei, ca un ghid și un susținător. Vreau să vă asigur că în fiecare decizie pe care o luăm împreună, interesul vostru stă întotdeauna pe primul loc.

    Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și pentru că faceți parte din această călătorie. ’’

    Cu respect și dedicație,
    Dr. Daragiu Ada