fbpx
 

Buna

Eu sunt Medic Daragiu Sokmen Duygu Ada.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Sunt Dr. Daragiu Duygu Ada,

Am venit în România când eram un copil, o turcoaică de 15 ani, am fost fascinată de această țară grozavă chiar în prima zi. La scurt timp după, mi-am dorit sa fac parte din ea pentru totdeauna. Am studiat medicina la Carol Davila iar în prezent sunt medic rezident în dermatologie la Spitalul Elias.

Această țară frumoasă mi-a oferit șansa de a-mi trăi visul din copilărie. Eu în schimb apreciez și mă bucur de acest vis în fiecare zi: ajutând oamenii în toate circumstanțele, aducând fericire și sănătate vieții lor. Pentru a atinge acest lucru, am construit un pod de sănătate între aceste două țări magnifice, România și Turcia. Am adunat două echipe minunate în ambele țări, lucrând îndeaproape 7/24.

Fiind eu însumi medic, am o comunicare personală cu cei mai buni chirurgi și spitale din Turcia. Acest lucru vă oferă șansa de a obține rezultate rapide la orice serviciu medical. Caracteristica unică a echipei noastre este aceea că îmi supraveghez personal toți pacienții de-a lungul procesului, indiferent dacă este vorba de operație pentru obezitate, chirurgie plastică, chirurgie pentru diabet, implant de păr sau orice alt serviciu medical. Personal monitorizez și vă facilitez recuperarea zi de zi.

La fel ca tine, îmi place să petrec timp cu cei dragi, soț, familie și prieteni. Îmi place să descopăr noi locații și să observ diferite tradiții din diferite țări. Viața fiecărei persoane este plină de momente speciale și povești. Știu că și tu ai visuri pentru o viață mai bună. Aveți în vedere o intervenție chirurgicală în Turcia? Pur și simplu luați legătura cu noi, să vă auzim povestea și să mergem pe calea către o viață mai sănătoasă și mai fericită împreună.

https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2022/06/ada-photo.png
TELEFON
+40 725 594 36
EMAIL
office@drdaragiuada.ro

Chirurgia Generala?
Chirurgie obezitatii
Chirurgie plastica
Oncologia
Ortopedie
Operatie diabet tip 2
Transplant de par

Carieră în număr

6
Ani de experienta
4
Publicații
3000
Pacienți mulțumiți
"Freedom and independence from my character"
https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/01/imza.png

Mustafa Kemal Atatürk

https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/01/imza.png
https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2022/06/mustafa-kemal-ataturk-takim-elbise-15.png