fbpx
 

CHIRURGIA OBEZITATII.

Un Pas Mai Aproape De O Viață Sănătoasă Cu Chirurgia Obezității
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Anunt

8-9-10 SEPTEMBRIE
D-ul Profesor vine in București pentru a oferii a doua parere medicală Gratuit!

Sunt asteptati pacienti ce necesită chirurgia generală.

Vă așteptăm ca intotdeauna in număr cât mai mare, dar in limita locurilor disponibile.

PROGRAMEAZĂ ACUM GRATUIT LOCUL TĂU LA ACEASTĂ VIZITĂ.

+40 724 727 233

Formular de contact

  “ În calitate de medic și, mai important, ca om care își dedică viața sănătății și bunăstării celorlalți, cred cu tărie în puterea vindecării prin compasiune, expertiză și inovație.

  În această călătorie medicală, scopul meu este nu doar să ofer tratamente de vârf, ci și să fiu alături de voi, pacienții mei, ca un ghid și un susținător. Vreau să vă asigur că în fiecare decizie pe care o luăm împreună, interesul vostru stă întotdeauna pe primul loc.

  Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și pentru că faceți parte din această călătorie. ’’

  Cu respect și dedicație,
  Dr. Daragiu Ada

  https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/09/icon-004.png

  DEPARTAMENTE

  https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/09/mide-kucultme.jpg
  Ce este operația de ”stomac tub” (micșorare a stomacului)?

  Este o operație efectuată laparoscopic prin care capacitatea stomacului este micșorată prin înlăturarea unei secțiuni de aproximativ 70-80% din stomac, axa pe verticală a acestuia. Fiind o operație restrictivă, asigură senzația de săturare cu o cantitate mică de alimente și astfel scade nivelul hormonului Ghrelin și, totodată, micșorează senzația de foame și asigură o scădere mulțumitoare în greutate. Neschimbând radical anatomia și fiziologia sistemului digestiv, în zilele de astăzi a devenit cea mai agreată metodă în operațiile pentru obezitate atât în lume cât și în țara noastră

  https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/10/de-tip-2.png
  Operația diabetului zaharat (de tip 2) (bipartiție de tranzit)

  Este o procedură chirurgicală care asigură pierderea în greutate prin micșorarea atât a capacității stomacului, cât și eliminarea unei anumite părți a intestinului subțire (partea care deteriorează absorbția). Datorită faptului că operația de bypass gastric pe care o efectuăm laparoscopic asigură un mai bun control în diabet, și în special la cel de tip 2, a devenit o metodă chirurgicală a obezității în special pentru candidații cu diabet de tip 2 și obezitate.

  https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/09/gastric-bypass.jpg
  Bypass gastric

  Este o procedură chirurgicală care asigură pierderea în greutate prin micșorarea atât a capacității stomacului, cât și eliminarea unei anumite părți a intestinului subțire (partea care deteriorează absorbția). Datorită faptului că operația de bypass gastric pe care o efectuăm laparoscopic asigură un mai bun control în diabet și în special la cel de tip 2 a devenit o metodă chirurgicală a obezității în special pentru candidații cu diabet de tip 2 și obezitate.

  https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/09/mide-balonu-1.jpg
  Balon gastric

  Se recomandă pentru persoanele de peste 25 de ani și până în 35 de ani, care nu au reușit să scadă în greutate prin dietă și exerciții fizice. Este un balon care se amplasează în stomac cu o metodă endoscopică. Datorită spațiului ocupat de acest balon în interiorul stomacului senzația de săturare apare rapid și menține senzația de plin. Pacienții vor mânca mai puțin și vor începe să scadă în greutate. Operațiunea durează aproximativ 20 de minute. Durata de menținere a balonului reglabil este de 12 luni.

  ÎNAINTE & DUPĂ

  CHIRURGIA OBEZITATII

  Soluția dvs. finală împotriva obezității: chirurgia bariatrică
  Dacă citiți aceste rânduri, aceasta înseamnă că evaluați opțiunile chirurgicale împotriva obezității pentru dvs. sau pentru persoana iubită. Relaxați-vă, sunteți la locul potrivit. Vă vom oferi informații valoroase despre intervenția chirurgicală a obezității și despre modul în care aceasta vă poate ajuta. Dar mai întâi, să începem cu câteva fapte.

  CÂT DE FRECVENTĂ ESTE OBEZITATEA?

  Trăim cu toții o eră care ne oferă prea puține șanse de a fi activi fizic, dar prea multe modalități ușoare de a mânca. Acest nou stil de viață, nimeni dintre noi nu poate scăpa, a stimulat obezitatea în întreaga lume și, astfel, aproape fiecare a cincea persoană din lume este obeză. Când vine vorba de nivelurile de obezitate în țările dezvoltate, cifrele sunt și mai rele.

  CE ESTE OBEZITATEA MORBIDĂ?

  Dacă cumva sunteți la un moment în care, nu puteți pierde în greutate prin exerciții fizice sau dietă, iar obezitatea vă amenință calitatea vieții datorită diabetului, hipertensiunii arteriale, arteriosclerozei, bolilor coronariene, sforăitului și apneei în somn, atunci cazul dvs. este obezitatea morbidă. Acesta este momentul în care trebuie să luați în considerare intervenția chirurgicală a obezității în serios și, dacă este posibil, imediat.

  CUM POATE AJUTA CHIRURGIA OBEZITĂȚII?

  Chirurgia obezității schimbă pur și simplu forma și funcția sistemului digestiv cu ajutorul îmbunătățirilor tehnologice inovatoare. Când nimic altceva nu te poate ajuta cu greutatea ta suplimentară, intervențiile bariatrice pot. Veți începe să slăbiți imediat după operația de obezitate. În plus, vă veți bucura de riscuri cardiovasculare scăzute, niveluri mai mici de zahăr din sânge, mai puțină sau deloc nevoie de insulină, un somn mult mai bun datorită apneei de somn mai puțin frecvente și a unei vieți mai sănătoase. Pur și simplu, veți avea o viață complet nouă!

  ÎN CINE SĂ AI ÎNCREDERE CU OPERAȚIA DE OBEZITATE?

  Fiecare intervenție chirurgicală pentru obezitate este semnificativă atunci când pregătirea pre- operatorie și îngrijirea postoperatorie sunt tratate în mod responsabil. Deci, asigurați-vă că nu cumpărați „doar o intervenție chirurgicală”. Căutați întotdeauna opțiunea completă de îngrijire. Pentru a citi mai multe despre pachetul nostru complet de chirurgie bariatrică, vă rugăm să citiți articolul nostru cu oferte.

  CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCESUL?

  Din momentul în care ajungeți la spital, începem să vă evaluăm cazul împreună cu echipa noastră de experți. Adunăm toate informațiile verbal și prin teste adecvate. Dacă totul merge bine și sunteți un candidat la chirurgia obezității, atunci operația dvs. este programată pentru urmatoarea zi, termen de 3 sau 4 zile va supraveghem în spital și veți reveni imediat acasă. Terminat? Nu, desigur. Vă monitorizăm starea medicală atât timp cât este necesar, pentru a ne asigura că profitați la maximum de operația de obezitate.

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

  Mai aveți întrebări despre chirurgia bariatrică? Trebuie doar să ne sunați (+40 724 727 233) sau să trimiteți un e-mail la (office@drdaragiuada.ro). Vom fi bucuroși să vă răspundem.

  https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/09/icon-003.png