fbpx
 

GHIDUL PACIENTULUI

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Turcia este una dintre țările de top în ceea ce privește turismul medical, cu infrastructura sa medicală de ultimă generație, personalul medical cu experiență și prețuri mici în comparație cu alternativele. Dacă și dvs. vă gândiți la chirurgia obezității, chirurgia plastică, implantarea părului sau orice alt serviciu medical în Turcia, vă oferim servicii complete la nivel de experți cu două echipe, una aici în România și cealaltă în Turcia.

Echipele noastre vă vor oferi dvs.:
– a doua opinie medicala,
– Asistență pentru a găsi cea mai potrivită echipă medicală din Turcia, pentru nevoile Dvs.
– Traducerea și analiza dosarelor medicale,
– Îngrijire completă de la început până la sfârșit,
– Aranjarea tuturor programărilor, analizelor medicale și intervenției chirurgicale, dacă este
necesar,
– Organizarea tuturor transferurilor pe teritoriul Turciei,
– Singura supraveghere medicală a pacientului în România de către un medic, după o intervenție în Turcia. Realizată de către Dr. Daragiu Ada, cetățean turc, medic în Romania.

Vă rugăm să rețineți că secretul unei intervenții chirurgicale de succes în Turcia este gestionarea corectă a întregului proces; pregătirea anterioară intervenției chirurgicale, operația în sine și îngrijirea postoperatorie atât timp cât este necesar. Echipele noastre se vor ocupa de călătoria dvs. către o viață mai fericită și mai sănătoasă. Cea mai importantă parte a echipei noastre, adică DVS. , trebuie să fie bine informată cu privire la acest proces. Și aici, veți găsi toți pașii către o viață complet nouă:

PASUL 1
Contactați-ne prin (+40 724 727 233 / +40 729 097 597 ) sau ( office@drdaragiuada.ro ). Puneți orice întrebare care vine în mintea dvs. despre operația din Turcia, astfel încât experții noștri să clarifice totul.
La primul pas vom avea nevoie de istoricul dvs. medical pentru a obține cea mai bună opinie medicală de la medicii din Turcia;
– Toate documentele dvs. medicale (teste, rapoarte de diagnostic, dosare de spitalizare) care vor fi trimise prin e-mail
– cele mai recente scanări din ultimele 6 luni (RMN, CT, X-Ray etc.) prin e-mail

PASUL 2
Rapoartele dvs. medicale vor fi examinate de către corespondentul nostru chirurg specialist din Turcia. El vă poate recomanda un plan de tratament sau intervenție chirugicală. În cazul în care dosarul medical nu este suficient, va poate cere informații suplimentare. Acest proces, de la primirea dosarului medical pana la primirea răspunsului din Turcia poate dura câteva zile sau mai mult.

PASUL 3
Dacă specialistul nostru din Turcia recomandă o intervenție chirurgicală, dumneavoastră împreună cu experții noștri din România vă veți planifica călătoria cu toate detaliile medicale incluse: planul de călătorie, spitalul și echipa de medici plus terapii suplimentare, dacă există. Veți fi la curent cu costurile integrale la acest pas.

PASUL 4
Serviciile secundare ale călătoriei dvs. chirurgicale vor fi planificate. Vom încerca tot posibilul, astfel încât să plătiți mai puțin și să vă simțiți mai confortabil pe tot parcursul vizitei dvs. în Turcia și înapoi.

PASUL 5
Veți fi întâmpinat de un șofer de încredere la aeroport. Veți fi însoțiți până la spital. Pentru orice problemă, Dr. Ada și echipa ei vor fi la doar un apel telefonic.

PASUL 6
La momentul planificat sosirii dvs la spital, vă așteptăm sa fiți pregătiți cu :
– Toate rezultatele testelor, rapoartele medicale și scanările în formă electronică, adică CD sau un flash-disk.
– Documentele dvs. medicale și rețetele efective în formă scrisă și traduse în engleză.
Vă veți alătura consultației medicale cu privire la operația dvs. și un traducător va fi, de asemenea, disponibil pentru a vă ușura comunicarea. Traducătorul vă va fi, de asemenea, ghid în timpul petrecut la spital.
Dr. Ada vă va supraveghea direct pe dumneavoastră și echipa dumneavoastră de chirurgie. Rădăcinile ei turcești vor excela la acest pas important.

PASUL 7 – SPECIALITATEA A NOASTRA
După întoarcere, Dr. Ada și echipa ei vă vor oferi îngrijire extinsă la primii pași către o viață mai sănătoasă și mai fericită. Toate comunicările postoperatorii necesare vor fi gestionate de Dr. Ada și de echipă ori de câte ori aveți nevoie. Veți găsi sfaturi medicale clare și prietenie, deoarece faceți parte din familie.

Dr. Daragiu Duygu Ada

Formular de contact

    În calitate de medic și, mai important, ca om care își dedică viața sănătății și bunăstării celorlalți, cred cu tărie în puterea vindecării prin compasiune, expertiză și inovație.
    În această călătorie medicală, scopul meu este nu doar să ofer tratamente de vârf, ci și să fiu alături de voi, pacienții mei, ca un ghid și un susținător. Vreau să vă asigur că în fiecare decizie pe care o luăm împreună, interesul vostru stă întotdeauna pe primul loc.

    Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și pentru că faceți parte din această călătorie.

    Cu respect și dedicație,
    Dr. Daragiu Ada