fbpx
 

GHIDUL PACIENTULUI

Împreună Reușim!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

GHIDUL PACIENTULUI

Împreună Reușim!

Dacă te gândești la o intervenție medicală în Turcia, vreau să te asigur că ești în locul potrivit. Cu ani de experiență în Turismul Medical, am ajutat pacienți din întreaga Românie și dincolo să primească îngrijire de înaltă calitate în Turcia, alături de cei mai buni medici, in cele mai performante spitale.

Te voi ghida pas cu pas în această călătorie. Iată cum putem face acest lucru împreună:

PASUL 1
Conectează-te cu noi:

Apelează-ne la numărul +40 724 727 233 sau scrie-ne pe email-ul office@drdaragiuada.ro și nu ezita să îmi pui orice întrebare care îți vine în minte. Vreau să fii complet informat și confortabil cu deciziile tale.

PASUL 2
Evaluare Medicală Detaliată:

Vom analiza împreună istoricul tău medical și documentele relevante pentru a obține cea mai bună opinie medicală din partea specialiștilor din Turcia.

PASUL 3
Planificarea Călătoriei:

Împreună, vom stabili toate detaliile călătoriei tale, inclusiv programarea intervenției chirurgicale, transferurile și cazarea în Turcia.

PASUL 4
Îngrijire Personalizată în Turcia:

Odată ajunși în Istanbul, vei fi în mâini sigure. Vei fi întâmpinat la aeroport iar ulterior vei fi însoțit și asistat în fiecare etapă a procesului medical.

PASUL 5
Întoarcerea Acasă:

Chiar și după ce te-ai întors acasă, vei primi îngrijire postoperatorie și asistență pentru a te asigura că te recuperezi bine.

Te asigur că vei fi însoțit și sprijinit în fiecare etapă a acestei călătorii. Pentru orice întrebări sau programări, te rog să mă contactezi direct.

Cu cele mai bune urări,

Dr. Daragiu Duygu Ada

Formular de contact

    “ În calitate de medic și, mai important, ca om care își dedică viața sănătății și bunăstării celorlalți, cred cu tărie în puterea vindecării prin compasiune, expertiză și inovație.

    În această călătorie medicală, scopul meu este nu doar să ofer tratamente de vârf, ci și să fiu alături de voi, pacienții mei, ca un ghid și un susținător. Vreau să vă asigur că în fiecare decizie pe care o luăm împreună, interesul vostru stă întotdeauna pe primul loc.

    Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și pentru că faceți parte din această călătorie. ’’

    Cu respect și dedicație,
    Dr. Daragiu Ada