fbpx
 

De ce noi?

Împreună Reușim!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

De ce noi?

Împreună Reușim!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

An de an, peste 1,5 milioane de oameni din întreaga lume aleg Turcia pentru servicii medicale de top. Știu că sunteți aici pentru aceleași motive, iar eu sunt aici să vă ajut să faceți alegerea corectă și să transformați această experiență într-una de succes și satisfacție.

Înțeleg că nu este vorba doar despre proceduri medicale, ci despre grija și atenția pe care le acordăm fiecărui pas al călătoriei dumneavoastră medicale. Echipa mea nu este doar o serie de numere de telefon, suntem o echipă dedicată, una în România și alta în Turcia. Ne ocupăm de toate detaliile, de la pregătirea pre-operatorie și până la îngrijirea post-operatorie, pentru a vă oferi o experiență impecabilă.

Colaborăm cu cele mai bune spitale și profesori medicali din Turcia, pentru că vreau să vă ofer numai cele mai bune opțiuni pentru tratamentele dumneavoastră.

Pe toată durata procesului, eu, Dr. Daragiu Ada, vă voi îngriji personal, fie prin întâlniri față în față, fie în legătură directă cu echipa medicală. După intervenție, veți primi îngrijire completă aici, în România, sub supravegherea mea.

Echipele noastre și spitalele partenere sunt parte dintr-o familie cu o istorie medicală perfectă și vă invit să faceți parte din ea. Suntem aici să vă oferim tot sprijinul medical de care aveți nevoie, pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Haideți să facem împreună visul dumneavoastră o realitate! Dacă aveți întrebări, contactați-mă și vă voi răspunde cu drag.

Cu dragoste și recunoștință,
Sunt Dr. Daragiu Duygu Ada