fbpx
 

DE CE NOI ?

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

În fiecare an, aproape 1,5 milioane de pacienți din întreaga lume vizitează Turcia pentru servicii medicale. Motivele lor sunt clare, Turcia are infrastructuri medicale de ultimă tehnologie, personal medical foarte bine instruit și prețuri foarte mici în comparație cu țările dezvoltate cu calități similare. Mai mult, Turcia este un loc minunat de vizitat pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță în afară de serviciile medicale. Cu toate acestea, nu toate aceste 1,5 milioane de cazuri sunt fericite.

Cei nemulțumiți sunt cei care tocmai „au cumpărat o procedură” în Turcia. Se gândeau că succesul unei proceduri chirurgicale vine doar din procedura însăși, dar foarte curând înțeleg că nu este. Desigur, intervenția chirurgicală este de o importanță maximă pentru o operație de succes. Dar atunci când nu este susținută de proceduri pre-operatorii adecvate și nu este urmată de o îngrijire postoperatorie perfectă, satisfacția este un mare semn de întrebare.

Aici, cu Dna Dr. Daragiu Ada, ștergem definitiv acest semn de întrebare. În primul rând, nu suntem doar un număr de telefon, ci două echipe reale, una aici în România și cealaltă în Turcia. Aceste două echipe dedicate se ocupă de toate procedurile pre-operatorii, operația din Turcia și oferă în cele din urmă îngrijirea post-operatorie perfectă atât în Turcia, cât și aici, în România.

Mai mult, lucrăm cu cele mai bune spitale și profesori medicali din Turcia, aplicând reguli stricte de calitate pentru fiecare alegere. Acest lucru asigură succesul procedurii în sine.

În rolul principal, D-na Dr. Daragiu Ada are grijă de toți pacienții noștri după fiecare procedură, fie față în față, fie în contact direct cu echipa operațională. Este singurul medic care vă oferă servicii de supraveghere în România după operație. Acest lucru garantează că îngrijirea postoperatorie este perfectă și completă, iar tot sprijinul medical de care aveți nevoie vă este oferit imediat.

Echipele noastre și spitalele din Turcia care vă vor deservi au relații organice, iar rădăcinile turcești ale D-nei Dr. Ada întăresc această relație. Ori de câte ori este nevoie, starea dumneavoastră medicală este văzută de experți și îngrijirea adecvată este acordată în orice condiție.

Suntem o familie cu proprietăți distinctive și istoric medical perfect. Și de la prima întâlnire când veți lua legătura cu noi, printr-un apel telefonic sau o vizită la biroul nostru, veți fi partea importantă a acestei familii.

Dacă mai aveți întrebări, contactați-ne. Vom fi încântați să vă răspundem. Să începem împreună să vă facem
visul o realitate, acum.

Echipa Dr. Daragiu Duygu Ada