fbpx
 

CE ESTE ONCOLOGIA?

Oncologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul formelor de cancer. Denumirea provine din grecescul “onkos” care inseamna tumora, nodul si sufixul “logos” care inseamna “cuvant despre”.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2024/04/chirurgia-oncologica-top.svg

Bine ai venit la secțiunea noastră dedicată Chirurgiei Oncologice. Suntem aici pentru a oferi îngrijire specializată și suport pacienților care se confruntă cu diverse tipuri de cancer. Ne concentrăm pe intervenții chirurgicale eficiente și personalizate pentru a trata și gestiona afecțiunile oncologice.

Tipuri de Operații Oncologice

Cancerul de Stomac

Operația pentru cancerul gastric implică îndepărtarea tumorii maligne din stomac. Este o intervenție chirurgicală complexă care poate fi utilizată ca tratament principal sau ca parte a unui plan de tratament multimodal.

Cancerul Tiroidian

În cazul cancerului tiroidian, chirurgia poate fi necesară pentru îndepărtarea parțială sau totală a glandei tiroide afectate. Această intervenție este esențială pentru controlul și gestionarea bolii.

Cancerul Mamar

Operația pentru cancerul mamar poate implica mastectomie (îndepărtarea completă a sânului) sau tumorectomie (îndepărtarea tumorii și a țesutului afectat). Este adesea o parte crucială a tratamentului, alături de terapii complementare.

Cancerul Pulmonar

Chirurgia pentru cancerul pulmonar implică îndepărtarea tumorii sau a unei părți a plămânului afectat. Este o parte importantă a tratamentului, în special pentru cancerul pulmonar non-microcelular în stadiile incipiente.

Cancerul Colorectal

În cazul cancerului colorectal, chirurgia poate fi necesară pentru îndepărtarea tumorii și a țesutului afectat din colon sau rect. Este esențială pentru tratamentul și gestionarea bolii.

Cancerul Endocrin

Chirurgia pentru cancerul endocrin poate implica îndepărtarea glandelor endocrine afectate, cum ar fi glanda tiroidă, paratiroidele, glanda suprarenală sau alte structuri endocrine. Această intervenție este crucială pentru controlul și gestionarea afecțiunilor endocrine maligne.

Indiferent de tipul de cancer cu care vă confruntați, suntem aici pentru dumneavoastră.

Cum Vă Putem Ajuta

Sunt Dr. Daragiu Ada, turcoaică si medic in România, ajut pacientii sa ajungă la cei mai buni medici in cele mai performate spitale din Turcia. Sunt dedicată oferirii celei mai bune îngrijiri posibile pentru tine și pentru ceilalți pacienți. Ne concentrăm pe intervenții chirurgicale eficiente și personalizate, adaptate nevoilor și stadiului specific al fiecărui pacient. Prin abordarea noastră multidisciplinară și tehnici avansate, ne angajăm să obținem rezultate optime și să te sprijinim în această călătorie dificilă.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de chirurgie oncologică, te rog să mă contactezi direct. Sunt aici să te ajut să faci față provocărilor.

Cu cele mai bune urări,

Dr. Daragiu Duygu Ada

Formular de contact

    “ În calitate de medic și, mai important, ca om care își dedică viața sănătății și bunăstării celorlalți, cred cu tărie în puterea vindecării prin compasiune, expertiză și inovație.

    În această călătorie medicală, scopul meu este nu doar să ofer tratamente de vârf, ci și să fiu alături de voi, pacienții mei, ca un ghid și un susținător. Vreau să vă asigur că în fiecare decizie pe care o luăm împreună, interesul vostru stă întotdeauna pe primul loc.

    Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și pentru că faceți parte din această călătorie. ’’

    Cu respect și dedicație,
    Dr. Daragiu Ada