fbpx
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ecouri din Sufletul Meu

Dr. Daragiu Duygu Ada, medic rezident și viitor specialist în dermato-venerologie la prestigiosul Spital Elias. M-am născut în Turcia și iubesc profund această țară, dar sufletul meu a fost cucerit de frumusețea României, unde am găsit dragostea adevărată (soțul meu) și m-am stabilit pentru moment.

Cu o pasiune pentru medicină și o dorință arzătoare de a ajuta oamenii, am format împreună cu echipa mea un pod de sănătate între România și Turcia. De mai mulți ani, mă dedic cu drag și dăruire ca pacienții din România și din alte locuri ale lumii să aibă acces la cei mai buni medici din Turcia.

Mă asigur că fiecare pacient primește îngrijirea și tratamentul necesar, cu profesionalism și empatie. Scopul meu este să fac ca fiecare călătorie medicală să fie una confortabilă, sigură și să ofere rezultate remarcabile.

Îmi propun să transform viețile pacienților mei și să le aduc bucurie și încredere în propria frumusețe. Vă invit să faceți parte din călătoria mea medicală și să descoperiți cum împreună putem obține cele mai bune soluții medicale pentru voi.
Cu dragoste și recunoștință,
Dr. Daragiu Duygu Ada