fbpx
 

Surgery in Turkey Facts and Tips

27 septembrie 2021by Dr. Duygu Daragiu Ada0

Chirurgia în Turcia: fapte și sfaturi

Indiferent dacă este vorba de operație pentru obezitate, chirurgie plastică sau transplant de păr, turismul medical în Turcia este în plină expansiune, cu sute de mii de vizitatori din întreaga lume. Țara este una dintre cele mai bune alternative pentru orice nevoie de intervenții chirurgicale, cu servicii excelente și sistem medical controlat de stat. Cu mult timp în urma a intrat în topul cu „cele mai mari zece” tari care oferă servicii medicale oamenilor din întreaga lume.
Chiar și pandemia nu a putut împiedica Turcia să atragă 1,3 milioane de turiști în sănătate în 2020, iar rata de creștere este promițătoare. Chiar americanii și germanii, despre care se știe că au cele mai bune practici în propria lor țară, aleg Turcia pentru mii de operații. Deci, care este secretul din spatele?

Secretul operației în Turcia

Acum aproximativ 20 de ani, serviciile de sănătate de stat din Turcia au trecut printr-o mare revoluție cheltuind miliarde de dolari. Infrastructurile chirurgicale sunt reînnoite, se finanțează facultățile de medicină, se aduc echipamente de ultimă generație și se modernizează serviciile secundare precum cazarea și transferurile. Văzând rivalitatea, spitalele private au găsit redresarea prin fuzionare și investeau din ce în ce mai mult în infrastructurile lor de zi cu zi. Iar rezultatul este nașterea unui sistem medical complet și puternic.

Alte motive pentru care oamenii aleg Turcia pentru operație
Turcia oferă servicii medicale și chirurgicale excelente, dar avantajele sale nu se limitează doar la asta. Prețurile intervențiilor în Turcia sunt foarte competitive. Turcii sunt foarte ospitalieri, iar relațiile istorice îi fac pe balcanici, precum românii, avantajoși printre turci. În plus, Turcia este o țară excelentă de vizitat cu natura, istoria, clima și infrastructurile sale moderne.

Cum să alegeți spitalul potrivit din Turcia

Dacă și dvs. aveți în vedere chirurgia bariatrică, chirurgia plastică sau transplantul de păr în Turcia pentru dvs. sau pentru o persoană dragă, vă rugăm să rețineți că primul lucru pe care ar trebui să-l căutați este o referință excelentă. Rata de creștere a turismului medical din Turcia a atras mulți investitori care sunt doar investitori, nu doctori. Așadar, vă rugăm să nu lăsați un comerciant să vă vândă un „pachet de afaceri”, căutați întotdeauna „pachetul de sănătate” în Turcia.

Vă rugăm să rețineți că nimic nu este mai important decât dvs., bunăstarea și sănătatea voastră. Și dacă mai
aveți întrebări în minte, sunați-ne. Vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările dumneavoastră
despre operație în Turcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *