fbpx
 

Cum schimbă chirurgia plastică vieți?

19 noiembrie 2021by Dr. Duygu Daragiu Ada0

Persoanele care iau în considerare o intervenție chirurgicală plastică (chirurgie cosmetică), tind să aibă o a doua gândire sau o viziune din partea familiei și a prietenilor apropiați. Cei care ar trebui să-și exprime gândurile, totuși, au dificultăți în a spune ce cred „cu adevărat” despre aspectul fizic al celuilalt, cu alte cuvinte despre frumusețe.

Ca standard, ei repetă frecvent același lucru, a spune „frumusețea interioară” este mai important și așa mai departe. Da, desigur, frumusețea interioară este o valoare majoră care face viața noastră socială durabilă, dar frumusețea exterioară înseamnă într-adevăr foarte mult. Și uite așa chirurgia plastică îți poate schimba dramatic viața în bine.

Chirurgia plastică te face să te simți mai bine în privința „aceei” parte a corpului tău

De cele mai multe ori oamenii vorbesc cu chirurgii lor despre chirurgia plastică pentru o anumită parte a corpului lor. Poate fi nasul, părul sau sânii. Nemulțumirea este probabil acolo de ani de zile, devenind o obsesie. Chirurgia plastică vă schimbă viața, permițându-vă să vă simțiți mai bine în legătură cu acea parte specifică. Și cu tehnicile extrem de îmbunătățite, chirurgul dumneavoastră vă poate oferi schimbarea dorită și poate face ca acea parte să pară incredibil de naturală.

Chirurgia plastică îmbunătățește încrederea și viața socială

Când credem că o parte a corpului nostru nu este drăguță, avem tendința să o ascundem. Acest lucru ne face să evităm socializarea. Există oameni care și-au ascuns zâmbetele de ani de zile din cauza dinților inestetici și sunt oameni care nu au dansat de ani de zile din cauza unui șold cu defecte. Corectarea acestei părți îți îmbunătățește încrederea, sporind șansele de a participa la viața socială, la locul de muncă și la relațiile personale.

Te poate face să arăți tânăr și proaspăt

Odată cu poluarea modernă și expunerea la soare, pielea noastră îmbătrânește mult mai repede decât sufletele noastre. Dermatologia plastică poate inversa timpul pentru pielea noastră cu progrese inovatoare în chirurgie. Ne poate face să arătăm la fel de tineri și proaspeți așa cum ne simțim cu adevărat, ștergând mulți ani de îmbătrânire și ridurile.

Chirurgia plastică poate fi singura soluție

Vă rugăm să rețineți că nu ar trebui să faceți niciodată operații plastice în încercarea de a atrage atenția cuiva, dar uneori este singura opțiune de a corecta ceva nedorit. Mii de accidente și boli au loc în fiecare zi în lume, lăsând urme nedorite pe corpul oamenilor. Chirurgia plastică este disciplina care ajută oamenii să-și revină atât fizic, cât și emoțional în astfel de cazuri, ștergând cele mai multe dintre acele înfățișări nedorite, dacă nu toate.

Aveți nevoie de mai multe informații despre chirurgia plastică?

Suntem o echipă de profesioniști medicali internaționali aici în România și Turcia, ajutând persoanele aflate în nevoie sau în căutarea unei intervenții chirurgicale în Turcia. Deci, dacă aveți întrebări despre chirurgia plastică sau aveți nevoie de o viziune profesională, ne puteți contacta oricând doriți. Vă vom răspunde cu plăcere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *