fbpx
 

CE ESTE ONCOLOGIA?

Oncologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul formelor de cancer. Denumirea provine din grecescul “onkos” care inseamna tumora, nodul si sufixul “logos” care inseamna “cuvant despre”.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Anunt

Vă aștept in Bucuresti in perioada 7-9 aprilie, alături de doi medici extraordinari, cu ajutorul cărora am reușit sa schimbăm viețile a mii de oameni.

Dacă și tu ai probleme cu 𝐨𝐛𝐞𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 sau ai o problema medicală pentru care îți dorești sa găsești o soluție, cazuri care necesita 𝗖𝗵𝗶𝗿𝘂𝗿𝗴𝗶𝗮 𝗢𝗻𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰𝗮, 𝗖𝗵𝗶𝗿𝘂𝗿𝗴𝗶𝗮 𝗢𝗯𝗲𝘇𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗶, 𝗖𝗵𝗶𝗿𝘂𝗿𝗴𝗶𝗮 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹𝗮, 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗲

Te așteptăm alături de noi.
Programări la nr +40 724 727 233

Locurile sunt limitate.

ONCOLOGIA

Oncologia are mai multe obiecte de activitate: diagnosticul, tratamentul (chimioterapie, radioterapie, chirurgie), urmarirea pacientilor dupa incheierea tratamentului de specialitate, managementul reactiilor adverse la tratament, screening-ul pentru anumite localizari de cancer, tratamente paliative pentru pacientii la care tratamentele de specialitate nu mai sunt oportune, aspectele etice ale abordarilor pacientilor cu cancer si screening-ul in bolile maligne.

Disciplina oncologica cuprinde mai multe ramuri distincte, insa strans corelate: oncologia medicala (conduce tratamentul sistemic al cancerului), radioterapia (tratamentul folosind radiatii ionizante) si chirurgia oncologica.

Formular de contact

  Woman with cancer during chemotherapy recovering from illness
  https://www.drdaragiuada.ro/wp-content/uploads/2021/09/icon-004.png

  “ În calitate de medic și, mai important, ca om care își dedică viața sănătății și bunăstării celorlalți, cred cu tărie în puterea vindecării prin compasiune, expertiză și inovație.

  În această călătorie medicală, scopul meu este nu doar să ofer tratamente de vârf, ci și să fiu alături de voi, pacienții mei, ca un ghid și un susținător. Vreau să vă asigur că în fiecare decizie pe care o luăm împreună, interesul vostru stă întotdeauna pe primul loc.

  Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și pentru că faceți parte din această călătorie. ’’

  Cu respect și dedicație,
  Dr. Daragiu Ada